reparatiitv
Forum deschis in exclusivitate pentru electronisti si iubitori de foto. un forum informativ cu diverse subiecte . Forum deschis de Paun Nelu!
Lista Forumurilor Pe Tematici
reparatiitv | Reguli | Inregistrare | Login

POZE REPARATIITV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil Alexandraa.
Femeie
22 ani
Braila
cauta Barbat
26 - 80 ani
reparatiitv / ELECTRONICA DE LA A la Z ! / Hyundai HRH21FM Moderat de bughiudan, valybadea78
Autor
Mesaj Pagini: 1
abin
Small handyman

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6
Am rugamintea daca imi puteti oferii o schema a acestui tv Hyundai HRH21FM echipat cu sasiu 11AK30S-2 (am schemele aferente sasiului 11AK30 dar doresc sa o am si pe cea a sasiului mentionat)...a fost trasnit, defectul este in blocul de alimentare, piesele din sursa sunt in regula, preventiv am schimbat tranzistorul P6NK60ZFP si integratul aferent sursei, am procedat la alimentarea etajelor cu o alta sursa si functioneaza. Nu inteleg ce se intampla, am verificat piesa cu piesa, PTC-ul se incinge, am gasit cablajul impuscat pe un traseu si l-am recompus dar tot nu da semne de pornire, as fi indatorat sa primesc cateva indicatii. Va multumesc anticipat pt eventualul ajutor.

pus acum 12 ani
   
paun_nl
Administrator

Din: alexandria
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 2718
verifica tl 431/mrc 22 ,optocuplorul,este o dioda de 6,2v tzener...

_______________________________________
Reparatii tv !
tel.0729346286

pus acum 12 ani
   
abin
Small handyman

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 6
Multumesc pt. indicatie, am gasit problema...in locul D802 se afla o rezistenta acoperita cu ceara !!! Amicul care a adus acest tv, imi povestise ca un nepot a "binevoit" sa umble in el pt. ai schimba siguranta de intrare (in locul sigurantei era bine cuvantata litza)...am pierdut 2 saptamani din viata cu tampenia asta, ce eram eu balan in cap dar acum sunt cu 20% si mai balan. Va multumesc inca o data, daca nu cautam in zona indicata de dvs nu rezolvam nimic.

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la