reparatiitv
Forum deschis in exclusivitate pentru electronisti si iubitori de foto. un forum informativ cu diverse subiecte . Forum deschis de Paun Nelu!
Lista Forumurilor Pe Tematici
reparatiitv | Reguli | Inregistrare | Login

POZE REPARATIITV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Giulia22 la Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Alba
cauta Barbat
25 - 40 ani
reparatiitv / ELECTRONICA DE LA A la Z ! / problema cu un monitor Lcd lg L192WS Moderat de bughiudan, valybadea78
Autor
Mesaj Pagini: 1
tepy
Small handyman

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 1
Am o problema foarte ciudata mia dat un prieten un monitor lg LCD si mia zis ca la el de citeva zile se opreste,adica dupa o anumita perioada de timp se face ecranul negru.
Problema este ca eu dupa ce la adus la mine lam desfacut si asa desfacut lam pornit si lam lasat pornit asa ore in sir dar nu mai face,atunci iam zis pritenului meu ca sa incerce alt monitor pe PC-ul lu sa vada daca nu cumva este devina placa video,a pus alt monitor pe PC dar cu aceta merge nu are probleme asa ca am exclus ca defectiune sa fie din PC,
Acum intrebare ar fi daca aceste monitoare au cumva protectie la temperaturi ridicate sau ce piesa ar putea sa imi faca aceste probleme,precizez ca am masurat cele 2 tensiuni de pe sursa si sunt in parametri adica 5v si 14.2v.
Eu am constat ca daca il las desfacut merge fara intrerupere dar daca iam montat carcasa dupa ceva timp incepe sa se opresca dar problema este ca daca scot cablul vga si il bag inapoi acesta operatie o fac de citeva ori pleca din nou,dar asta se intimpla numai daca este inchis in carcasa,daca il desfac nu mai face,eu am dedus ca acest efect se produce din cauza incalziri,problema este ca daca nu ar mai porni eu asi putea sa fac mai multe masuratori sa vad ce tensiuni nu mai sunt sau sunt diferite.



va multumesc pentru intelegere.


pus acum 12 ani
   
bughiudan
Moderator

Din: Oradea
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 392
Ca sa ''grabiti''aparitia problemei ,un spray de racire sau aer cald peste.....procesor ,de exemplu!! sa vedeti reactia acestuia !!!
Defectiuni de contact?? la montarea carcasei?? preseaza pe ceva??


pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la