reparatiitv
Forum deschis in exclusivitate pentru electronisti si iubitori de foto. un forum informativ cu diverse subiecte . Forum deschis de Paun Nelu!
Lista Forumurilor Pe Tematici
reparatiitv | Reguli | Inregistrare | Login

POZE REPARATIITV

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281 pe Simpatie
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
reparatiitv / ELECTRONICA DE LA A la Z ! / sfat Moderat de bughiudan, valybadea78
Autor
Mesaj Pagini: 1
binubinu
Small handyman

Inregistrat: acum 11 ani
Postari: 1
buna ziua si bine v-am gasit.am si eu un televizor care a inceput sa ma cam supere.anume:merge ce merge iar la un moment dat se blocheaza pe un anumit program nu inainte de a incepe de unul singur sa caute programe,dupa care ramane blocat si nu mai raspunde la nici o comanda din telecomanda.trebuie oprit din buton si repornit dar nici atunci nu merge intotdeauna cum trebuie.incepe sa-si caute singur posturile si se blocheza pe un post si iarasi nu mai raspunde la nici o comanda.cateodata merge bine dupa repornire dar nu il tine mult si iar face figura.aceeasi problema o intampin si cand caut un anumit post sa-l memorez.oia singur la sanatoasa dupa care ..blocarea.vi-asi fi profund recunoscator daca mi-ati da un sfat ce anume sa schimb in el.
televizorul este un  Philips 14PT1574.
multumesc


pus acum 11 ani
   
bughiudan
Moderator

Din: Oradea
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 392
Incepeti cu butoanele din panoul frontal;schimbati-le!! Totusi ,daca spuneti ca incepe sa caute singur programe,altfel spus ,ca si pe functia de : ''auto search''    ......se cam ingroasa gluma!!! Spuneti ce procesor/memorie/componente/sasiu are aparatul!!!!

pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la